Praga: la ciutat que va canviar la nostra vida junts

Escrit per | Última actualització: 1 juliol 2017

Praga és i serà sempre una ciutat especial. Una ciutat que m’acompanya i acompanyarà allà on vagi. Segurament no entengueu res però si seguiu llegint ho entendreu.

A l’octubre de 2016 vem fer un viatge de 4 dies a Praga. Com ja us hem comentat en alguna altra ocasió, era el destí que teníem en ment per al nostre primer viatge junts. No va ser així, pels alts preus dels vols, i vem acabar anant a Amsterdam. Així que vem decidir que d’aquest any no passava, havíem d’anar sí o sí a Praga. Praga, malgrat les expectatives que teníem, no ens va decebre. Com vem comentar en algun dels vídeos del viatge a Praga, tota Praga és bonica. Pots tenir els teus imprescindibles però passejar pels seus carrers ja és tot un luxe.

Va ser un viatge molt especial, un viatge que mai oblidarem. El David em va donar un anell de compromís a dalt de la Torre de la Pólvora i em va demanar que ens caséssim. La resposta òbviament va ser si.

Praga - Laura amb l'anell de compromís
Praga – Laura amb l’anell de compromís

Només tornar a Barcelona vem anar a gravar l’anell, no volíem recordar una data concreta, sinó on va tenir lloc aquest moment. Així que des que vem tornar de Praga, jo porto allà on vagi aquest viatge amb la inscripció Praga 2016 a l’anell de compromís.

A l’octubre va començar el compte enrere per a organitzar el nostre casament: com ens volíem casar, on, invitacions, regals dels convidats, el meu vestit, el de David… una infinitat de coses que has de fer però que no saps ni per on començar. El què teníem clar era que volíem un casament temàtic. Us imagineu amb quina temàtica, oi? Sí, no podia ser una altra que temàtica viatgera.

Vem mirar blogs i sobretot Pinterest per inspirar-nos. Els dissenys ja fets, per exemple, d’invitacions no ens acabaven de convèncer. Així que ens vem posar mans a l’obra i una cosa va portar a l’altra. Vem dissenyar la invitació, el logotip, la minuta, el Photobooth, seating… tot allò que el convencional no ens convencia. Tot això ens ha suposat molta feina però vem aconseguir que el casament fos més nostre.

Va ser un dia inoblidable per a nosaltres i esperem que per als convidats també ho fos.

Més endavant escriurem alguna entrada de com vem organitzar el nostre casament viatger. Us ensenyarem moltes coses que vem fer, us recomanarem proveïdors… De moment us deixem amb alguna foto perquè us feu una idea de com va quedar.

Decoració de casament de temàtica viatgera - Regal pels convidats
Decoració de casament de temàtica viatgera – Regal pels convidats
Decoració de casament de temàtica viatgera - Seating d'aeroport
Decoració de casament de temàtica viatgera – Seating d’aeroport
Decoració de casament de temàtica viatgera - Fotos vintage de Cheerz
Decoració de casament de temàtica viatgera – Fotos vintage de Cheerz

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *