Shoreditch: El nou centre comercial de Londres

Escrit per | Última actualització: 7 gener 2013

Què és el Boxpark Shoreditch?

Des del dia 3 de Desembre, al barri de Shoreditch de Londres, es pot gaudir del Boxpark Shoreditch. Es tracta d’un centre comercial prefabricat amb 60 contenidors de transport de mercaderies. És un concepte interessant ja que és una manera d’estalviar en infraestructures i també una manera de reciclar aquests contenidors d’una manera original i artística.

En aquest centre comercial podem trobar marques de renom com poden ser: Levi’s, Vans, Calvin Klein, Etnies, DCShoes, Nike, The North Face, Puma i moltes més.

Un concepte reinventat i molt de moda

Aquest tipus d’elements han sigut utilitzats en altres tipus d’espais amb anterioritat, com el cas del centre d’activitats per a nens a Melbourne i el d’una casa construïda amb 12 contenidors a Maine, entre d’altres.

Enllaç web: Boxpark Shoreditch

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *