Hamleys: Un somni pels més petits i pels no tan petits

Escrit per | Última actualització: 30 novembre 2014

Pels qui no us sona, Hamleys, és una botiga molt gran amb 5 o 6 plantes dedicada als petits de la casa i als no tan petits.

L’estiu passat vem anar a passar una setmana a Londres. Com era el nostre segon viatge a aquesta ciutat ens ho vem prendre amb més calma. Si podíem agafar un autobús en comptes del metro ho fèiem, així veiem la ciutat des d’un altre punt de vista.

Bandera de Hamleys

L’última tarda a Londres vem agafar un bus per anar a Trafalgar Square que passava per Oxford Circus i des del bus vem veure Hamleys, aquesta botiga de la que tant havíem sentit parlar i que en viatges anteriors no havíem trobat. Com si haguéssim descobert un tresor ens vem mirar i vem baixar a la següent parada per visitar-la.

Ambient festiu a Hamleys

Només arribar a la porta, l’ambient festiu feia que ens sentíssim com nens un altre vegada. Hi havia uns dependents tocant el tambor i tirant bombolles de sabó. Imaginem que els nens deuen al·lucinar a l’entrar a la botiga.

Entrada a Hamleys

Cotxe a la paret de Hamleys

Una botiga de somni

Com hem dit la botiga té 5 o 6 plantes. Cada una està especialitzada en un sector de joguines. Una planta estava dedicada a peluixos, una altra a cotxes i vehicles teledirigits, un centre de bellesa per nenes, etc. Si viatgeu amb nens, vigileu que no es vulguin endur la botiga sencera. Jeje.

Elefants a Hamleys
Elefants a Hamleys

 

Ós a Hamleys

Us deixem l’enllaç a la seva pàgina web per que li doneu una ullada a les coses que tenen. Si la voleu visitar-la està a Regent Street però està previst que la canviïn de localització. Segur que la trobeu oberta ja que obren 363 dies a l’any.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *