3 dies a Liverpool: El final d’un viatge sorprenent

Escrit per | Última actualització: 9 juny 2013

Les últimes hores a Liverpool vem seguir descobrint una ciutat que no ens deixaria de sorprendre fins l’últim moment.

Liverpool Metropolitan Cathedral

Ni a 5 minuts caminant del nostre alberg, trobem la Liverpool Metropolitan Cathedral. L’arquitectura d’aquesta Catedral és, si més no, original i sorprenent per un edifici religiós.

Liverpool Metropolitan Cathedral

Liverpool Cathedral

Liverpool Cathedral

La Catedral de Liverpool ens va impressionar moltíssim perquè és enorme, ens sentíem formiguetes observant aquest edifici tan gran. És la Catedral amb més metres quadrats de Regne Unit i la cinquena més gran del món. No només això la fa excepcional,  les seves campanes són les més altes i amb el so més fort de tot el món.

Chinatown

La Chinatown de Liverpool la trobem al costat de la Catedral de Liverpool. L’entrada a aquest barri, el primer Chinatown d’Europa, està emmarcada per un arc tradicional molt bonic.

Chinatown de Liverpool

Aquest arc d’entrada a Chinatown,  amb una alçada de 15 metres, és l’arc més gran construït fora de Xina.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *