Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial de Luxemburg

Escrit per | Última actualització: 26 agost 2013

Fa un temps us vem parlar d’un viatge a Luxemburg i entre les coses a veure a Luxemburg us vem recomanar que si anaveu amb temps visitéssiu el Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial. I és que es troba a les afores, concretament al districte de Hamm.

Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial de Luxemburg- En memòria als seus soldats

Memorial cementiri de la Segona Guerra Mundial a Luxemburg

Només entrar ens trobem aquest majestuós memorial construït pels Estats Units en memòria als seus soldats morts lluitant contra les potències de l’Eix (l’Alemanya Nazi, l’Itàlia de Mussolini i l’Imperi del Japó).

Mur amb els noms de soldats americans caiguts a Luxemburg durant la Segona Guerra Mundial Si ens seguim endinsant, trobem aquest immens mur ple de noms, ple de persones que van donar les seves vides pel seu país i que resten en pau en tombes desconegudes. Com podeu veure a la següent imatge, el cementiri és el típic cementiri americà amb les tombes a grans esplanades de terra. Tombes cementiri Segona Guerra Mundial a Luxemburg

No tots van morir a la Segona Guerra Mundial

Aquest impressionant nombre de tombes en forma de creu o d’estrella de David són de soldats americans caiguts a Luxemburg durant la Segona Guerra Mundial. Només hi ha una tomba que no pertany a un caigut en aquesta guerra, la del General Patton. Ell va sobreviure a la Segona Guerra Mundial però poc temps desprès va morir en un accident de tràfic. Tot i que no va morir al camp de batalla ell sempre havia dit que volia ser enterrat amb els seus homes. Així que van complir la seva voluntat i el van enterrar en aquest cementiri.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *