Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial de Luxemburg

Escrit per

Fa un temps us vem parlar d’un viatge a Luxemburg i entre les coses a veure a Luxemburg us vem recomanar que si anaveu amb temps visitéssiu el Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial. I és que es troba a les afores, concretament al districte de Hamm.

Cementiri Americà de la Segona Guerra Mundial de Luxemburg- En memòria als seus soldats

Memorial cementiri de la Segona Guerra Mundial a Luxemburg

Només entrar ens trobem aquest majestuós memorial construït pels Estats Units en memòria als seus soldats morts lluitant contra les potències de l’Eix (l’Alemanya Nazi, l’Itàlia de Mussolini i l’Imperi del Japó).

Mur amb els noms de soldats americans caiguts a Luxemburg durant la Segona Guerra Mundial Si ens seguim endinsant, trobem aquest immens mur ple de noms, ple de persones que van donar les seves vides pel seu país i que resten en pau en tombes desconegudes. Com podeu veure a la següent imatge, el cementiri és el típic cementiri americà amb les tombes a grans esplanades de terra. Tombes cementiri Segona Guerra Mundial a Luxemburg

No tots van morir a la Segona Guerra Mundial

Aquest impressionant nombre de tombes en forma de creu o d’estrella de David són de soldats americans caiguts a Luxemburg durant la Segona Guerra Mundial. Només hi ha una tomba que no pertany a un caigut en aquesta guerra, la del General Patton. Ell va sobreviure a la Segona Guerra Mundial però poc temps desprès va morir en un accident de tràfic. Tot i que no va morir al camp de batalla ell sempre havia dit que volia ser enterrat amb els seus homes. Així que van complir la seva voluntat i el van enterrar en aquest cementiri.

Segueix-nos a Youtube i Instagram.Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep al teu correu quan publiquem els relats dels nostres viatges

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Equipatge de mà