Despreniments al Colisseu romà

Escrit per | Última actualització: 5 gener 2013

Colisseu romà

El passat 25 de Desembre, mentre molts estàvem passant el dia amb la família, un colom és va posar a un arc del Coliseu i va provocar despreniments. Aquests, per sort, no van ferir a ningú tot i que van caure des de 10 metres d’altura.

Aquest fet no va ser l’únic signe del mal estat del monument més visitat de Roma ja que poc més tard, un turista que estava a una de les balconades va notar que la barana no era molt estable i aquesta zona va haver de ser tancada als turistes que estaven visitant el Coliseu.

Al mes de Març començarà la seva restauració finançada pel propietari de sabates Tod’s i està previst que durin entre dos i dos anys i mig.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *