5 dies a Amsterdam: Bloemenmarkt

Escrit per | Última actualització: 25 setembre 2016

Bloemenmarkt – El mercat de flors d’Amsterdam

Abans de acomiadar-nos d’Amsterdam per tornar a Barcelona vem decidir visitar Bloemenmarkt, el mercat de les flors de la ciutat.

A diferència dels dies anteriors, que no vem trobar molts turistes, l’últim dia del nostre viatge vem trobar-ne molts. I ens va fer pensar en la sort que vem tenir de poder veure la ciutat amb menys gent i cues.

Bloemenmarkt es troba al canal Singel, entre Koningsplein i Muntplein, i tot i que les paradetes estan flotant ni t’adones ja que estàn a nivell de carrer i no tens la sensació d’estar a un vaixell. Nosaltres vem comprar bulbs de tulipes per després plantar-los a Barcelona, però no debem ser molt bons jardiners ja que només ens va sortir un…

A part d’això també ens va sorprendre molt el fet de que en un mercat de flors es venguessin llavors de marihuana. És com si a les botigues de flors de La Rambla de Barcelona en venguessin. Un altre fet que et demostra la diferencia cultural d’un país a un altre.

Bloemenmarkt Bloemenmarkt

Aeroport Schiphol

Una de les coses que ens va cridar l’atenció i alhora agradar de l’aeroport és que té molts mostradors per companyia i que tot i que faltin més de dues hores per embarcar et deixen facturar la maleta. Almenys Transavia ens ho va deixar fer i ens va semblar molt més còmode esperar a l’embarcament sense maletes.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *