5 dies a Amsterdam: Bloemenmarkt

Escrit per | Última actualització: 25 setembre 2016

Bloemenmarkt – El mercat de flors d’Amsterdam

Abans de acomiadar-nos d’Amsterdam per tornar a Barcelona vem decidir visitar Bloemenmarkt, el mercat de les flors de la ciutat.

A diferència dels dies anteriors, que no vem trobar molts turistes, l’últim dia del nostre viatge vem trobar-ne molts. I ens va fer pensar en la sort que vem tenir de poder veure la ciutat amb menys gent i cues.

Bloemenmarkt es troba al canal Singel, entre Koningsplein i Muntplein, i tot i que les paradetes estan flotant ni t’adones ja que estàn a nivell de carrer i no tens la sensació d’estar a un vaixell. Nosaltres vem comprar bulbs de tulipes per després plantar-los a Barcelona, però no debem ser molt bons jardiners ja que només ens va sortir un…

A part d’això també ens va sorprendre molt el fet de que en un mercat de flors es venguessin llavors de marihuana. És com si a les botigues de flors de La Rambla de Barcelona en venguessin. Un altre fet que et demostra la diferencia cultural d’un país a un altre.

Bloemenmarkt Bloemenmarkt

Aeroport Schiphol

Una de les coses que ens va cridar l’atenció i alhora agradar de l’aeroport és que té molts mostradors per companyia i que tot i que faltin més de dues hores per embarcar et deixen facturar la maleta. Almenys Transavia ens ho va deixar fer i ens va semblar molt més còmode esperar a l’embarcament sense maletes.

Segueix-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rercordeu que, si voleu estar al dia de les nostres publicacions, us podeu subscriure la nostra newsletter. Només us enviarem un correu al mes amb les novetats del blog i informació que trobem rellevant.

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *