5 dies a Amsterdam: Bloemenmarkt

Escrit per | Última actualització: 25 setembre 2016

Bloemenmarkt – El mercat de flors d’Amsterdam

Abans de acomiadar-nos d’Amsterdam per tornar a Barcelona vem decidir visitar Bloemenmarkt, el mercat de les flors de la ciutat.

A diferència dels dies anteriors, que no vem trobar molts turistes, l’últim dia del nostre viatge vem trobar-ne molts. I ens va fer pensar en la sort que vem tenir de poder veure la ciutat amb menys gent i cues.

Bloemenmarkt es troba al canal Singel, entre Koningsplein i Muntplein, i tot i que les paradetes estan flotant ni t’adones ja que estàn a nivell de carrer i no tens la sensació d’estar a un vaixell. Nosaltres vem comprar bulbs de tulipes per després plantar-los a Barcelona, però no debem ser molt bons jardiners ja que només ens va sortir un…

A part d’això també ens va sorprendre molt el fet de que en un mercat de flors es venguessin llavors de marihuana. És com si a les botigues de flors de La Rambla de Barcelona en venguessin. Un altre fet que et demostra la diferencia cultural d’un país a un altre.

Bloemenmarkt Bloemenmarkt

Aeroport Schiphol

Una de les coses que ens va cridar l’atenció i alhora agradar de l’aeroport és que té molts mostradors per companyia i que tot i que faltin més de dues hores per embarcar et deixen facturar la maleta. Almenys Transavia ens ho va deixar fer i ens va semblar molt més còmode esperar a l’embarcament sense maletes.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *