Excursió d’un dia des d’Amsterdam: Marken, Volendam i Edam

Escrit per | Última actualització: 25 setembre 2016

Si teniu pensat escapar-vos uns quants dies a Amsterdam, podríeu plantejar-vos la possibilitat de visitar pobles dels voltants.

Nosaltres fa uns anys vam anar a passar-hi una setmana. Un dels dies el vam dedicar a visitar Marken, Volendam i Edam. Cal dir que ens vem aixecar molt i molt d’hora per aprofitar al màxim el dia, sinó no ens haguès donat temps de res.

Per visitar aquests pobles, vam comprar un bitllet de bus d’un dia. En el nostre cas, com teníem l’I Amsterdam Card, ens va costar 4,5€ agafar tots els busos que volguéssim de la companyia Arriva.

Marken

Marken

El primer destí va ser Marken, per arribar-hi cal anar cap a la Centraal Station i al costat hi ha un estació de busos d’on surt el 111. Per sort, com era tant d’hora, no hi havia molts turistes i vam poder gaudir d’un poble de pescadors molt tranquil.

Volendam

Carrer de botigues i bars de Volendam

Cap al migdia vam decidir agafar el bus 610 per marxar cap a Volendam. Allà ens trobàrem amb un poble més turístic amb un carrer principal ple de restaurants, llocs ambulants de menjar típic i botigues de records arran de costa.

Edam

Edam

Després de passejar pels carrers de Volendam vam marxar cap a Edam. Per arribar de Volendam a Edam hi ha vàries opcions de busos: 110, 113, 116, 118, 373, 378, 613, 614. Edam és famós pels seus formatges i òbviament, després de tastar uns quants no ens vam poder resistir. Al final ens decantàrem per comprar un parell de varietats.

Tornem a Amsterdam

Al final del dia, tocava tornar a Amsterdam. Des d’Edam tenim diversos busos que ens tornen a la Centraal Station com són el 110, 112, 114, 116, 117 o 118.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *