Amsterdam Restaurant Week

Escrit per | Última actualització: 5 gener 2013

Del 5 al 11 de Març es celebra a la capital holandesa l’Amsterdam Restaurant Week. Aquest esdeveniment té lloc dos cops a l’any i aquest serà el primer de 2012.

Cases i canals d'Amsterdam

La idea és simple: menjar, beure i passar una bona estona sense deixar-se molts diners.

Els menús són sorpresa i constaran de 3 plats que només seran servits al restaurant durant aquesta setmana. Els preus estan fixats en 22,50€ per un dinar i 27,50€ per sopar. Però cal tenir en compte que la beguda no esta inclosa al menú i també que si reservem per un restaurant amb estrelles Michelin haurem d’abonar 10€ més. Us deixo aquí la llista de restaurants perquè hi feu una ullada si esteu per la ciutat o penseu anar-hi aquests dies i us animeu.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *