Visat per Sud-àfrica, Zimbabwe, Zàmbia i Botswana

Escrit per | Última actualització: 25 setembre 2017

El viatge de la nostra lluna de mel, com molts ja sabeu, va ser a Sud-àfrica. La major part del viatge vem estar en aquest país, i per això quan ens preguntaven o ens pregunten el destí de la lluna de mel, diem Sud-àfrica. Però com haureu vist al bloc i al nostre canal de YouTube vem passar uns dies a Zimbabwe i vem fer una excursió a Botswana. En aquesta entrada us volem explicar els visats que es necessiten per entrar a aquests països.

Es necessita visat per entrar a Sud-àfrica?

Visat Espanya Sud-àfrica
Visat Espanya Sud-àfrica

Visat Espanya Sud-àfrica 🇪🇸🇿🇦

Si tens la nacionalitat espanyola no cal pagar un visat per entrar a Sud-àfrica si l’estada és inferior a 90 dies. La data de caducitat del passaport ha de ser almenys 30 dies posterior a la sortida de Sud-àfrica. Veure més informació a la pàgina del ministeri d’exteriors.

 

És necessari un visat per visitar Zimbabwe?

Full d'immigració per entrar a Zimbabwe
Full d’immigració per entrar a Zimbabwe

Visat Espanya Zimbabwe 🇪🇸 🇿🇼

Les persones amb nacionalitat espanyola hem de pagar un visat per poder entrar a Zimbabwe. El pots comprar al mateix aeroport de Zimbabwe. Una visa simple, d’una única entrada, costa 30 $ (en 2017), dues entrades 45 $ i múltiples entrades 55 $. Podeu consultar els preus actuals en la web del ministeri  o en aquesta pàgina d’informació de Victoria Falls.

Si tens pensat sortir i entrar més d’una vegada al país, llegeix el següent apartat. El Kaza Univisa és el que necessites. És més cara que la visa normal però us sortirà a compte si feu una excursió a Chobe (Botswana) o entreu a Zàmbia.

Què és el Kaza Univisa de Zàmbia i Zimbabwe?

La Kaza Univisa és un visat que et permet entrar i sortir de Zàmbia i Zimbabwe les vegades que vulguis en 90 dies sense haver d’estar pagant visats cada vegada que creues fronteres.

La Kaza Univisa la poden adquirir persones amb nacionalitat espanyola i totes aquelles procedents d’un país es trobi en la catergoria B. El preu és de 50 $ (2017).

Kaza Univisa Zimbabwe
Kaza Univisa Zimbabwe

Cal pagar un visat per entrar a Botswana?

Visat Espanya Botswana 🇪🇸 🇧🇼

Si tens la nacionalitat espanyola, no cal pagar un visat per entrar a Botswana si la teva estada és per turisme i menor a 90 dies. Simplement tindràs un segell més al teu passaport. Això sí, si surts de Zàmbia o Zimbabwe hauràs de pagar per sortir i tornar a entrar del país (llegir apartat anterior).

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *