Els 10 millors serveis gratuïts als aeroports

Escrit per

Quantes hores haurem passat en els aeroports tots els que viatgem. Amb la tonteria d’estar dos hores abans de cada vol internacional passem part del dia del viatge d’anada i part del dia del viatge de tornada. Hi ha aeroports que volen donar-te bona impressió de la ciutat que has visitat oferint-te coses gratis.

1. Changi, Singapur

Aeroport de Singapore ChangiA la Terminal 3 de l’aeroport de Singapore Changi podem veure pel·lícules d’actualitat totalment gratuïtes durant les 24h del dia. A la seva pagina web podem veure la cartellera i els horaris.

A més tenim a disposició WIFI gratuïta i 500 punts d’equips amb internet disponible.

2. Terminal 3 JFK, NY

Terminal 3 JFK de Nova YorkPots demanar menjar però a més navegar per la web i mirar el correu en els iPads gratuïts t’ofereixen a la Terminal 3 de la JFK de Nova York.

3. Amsterdam Schipol

Aeroport Schipol dAmsterdam

A l’aeroport Schipol d’Amsterdam podem trobar una biblioteca on ens conviden a escoltar, veure i llegir tot sobre la seva cultura. A més també hi trobem iPads i una zona superior on la gent pot descansar a l’”sleeping area”.

4. Tallin, Estònia

Aeroport Tallin

Skype va ser concebut per programadors d’Estònia i allà es senten orgullosos d’aquest fet i a l’aeroport t’ofereixen unes cabines on pots trucar gratuïtament per Skype.

5. San Diego

Aeroport San Diego

A San Diego ofereixen visites turístiques per les pistes d’aterratge i l’aeroport. Zones que normalment serien d’accés restringit son obertes gratuïtament per els visitants. Podeu veure més informació i apuntar-vos a la seva pagina web.

6. Taipei Taoyuan

Si fas una llarga escala a Taipei al mateix aeroport ofereixen visites guiades d’un mati/tarda per la ciutat.

7. Washington Dulles

Aeroport de Wahington Dulles

Per 50 centaus que et costa agafar un bus d’un quart d’hora des de l’aeroport de Wahington Dulles podem veure un museu aeri, el Smithsonian. En aquest hi ha grans hangars on podem veure peces com el SR-71 Blackbird o el trasbordador espacial “Enterprise”.

8. Chicago O’Hare

Aeroport de Chicago O'Hare

A l’aeroport de Chicago tenim un àrea gratuïta on podran jugar els nens. Aquesta s’anomena “Kids on the fly” i té més de 2.000 metres quadrats.

9. Terminal 2 a Munic

Terminal 2 aeroport Munic

A Munic podem trobar dutxes i cafè gratuït. Les dutxes poden ser molt útils si vens d’un viatge llarg i necessites relaxar-te una mica, sobretot si estàs fent una escala. Això sí, haureu de portar la vostre tovallola pròpia, si no us cobraran per ella.

10. Seül Incheon

Aeroport Seül Incheon

A Seül ens ofereixen un museu cultural on podem veure bodes típiques Koreanes. Per molt que semblin de veritat, els de la fotografia son estàtues de cera.

Singapur | Airport  Binder.donedat a Flickr
JFK | Dan Nguyen @ New York City a Flickr
Amsterdam | Benjamory a Flickr
Estonia | seikatsu a Flickr
San Diego |San Diego Shooter a Flickr
Taipei | EtherH a Flickr
Washington | Bob Jagendorf a Flickr
Chicago |  scook48227 a Flickr
Munic |  isriya a Flickr
Seül | dgjones a Flickr

Segueix-nos a Youtube i Instagram.Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep al teu correu quan publiquem els relats dels nostres viatges

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Equipatge de mà