Fa uns dies parlavem al blog de fer servir l’smartphone a l’estranger i aquest que us presentem avui és un ús que crec us pot semblar interessant. Foursquare és un servei o joc social on notifiques als teus contactes la teva localització. Aquí a Espanya no s’ha extès gaire però en altres països podem trobar moltes avantatges amb aquest tipus de servei.

Com ens pot ajudar Foursquare a l'estranger?

Com ens pot ajudar Foursquare a l’estranger?

 

Ofertes d’establiments

Molts establiments, veient que aquesta xarxa social ha arrelat, han aprofitat per posar ofertes pels usuaris en les seves botigues. A aquests establiments, sobretot als més petits, els hi convè ja que tu notifiques a les teves amistats on estàs. D’aquesta manera estàs fent publicitat de l’establiment a part d’aconseguir punts en el joc.

Foursquare

Això ens pot ajudar a estalviar una mica de diners en els nostres viatges.

Recomenacions de la gent local

A l’aplicació tenim un apartat on podem veure quins establiments o llocs són populars. Si estem a l’estranger veurem que acostuma a fer la gent d’allà, ja que estan donant aquesta informació cada cop que hi van. Es una bona manera de conèixer coses que no son a les guies i a la gent d’aquella ciutat li sembla interessant.

Descobrir llocs propers

Si ens hem quedat sense coses a veure o tenim una estona lliure entre una visita i un altre podem fer una cerca per proximitat i veure si hi ha alguna cosa que ens pugui interessar.

Foursquare