Airbnb – Una manera diferent de viatjar

Escrit per | Última actualització: 7 gener 2013

La crisi fa que nous conceptes surtin a la llum. Airbnb én un servei web que ofereix la possibilitat a particulars oferir pisos sencers o habitacions a turistes. És una iniciativa que està fent molt mal al sector hoteler a llocs com Estats Units ja que per una mica més pots disposar d’un pis sencer on poder cuinar i estalviar uns quants euros.

Un dels punts forts d’aquest servei es que els apartaments o pisos que hi trobem són molt moderns i a bons preus tot i ser bastant xulos.

Diners extres amb Airbnb

A més el servei també pot ajudar a gent que té un pis a guanyar uns diners extra. T’ofereix un servei en el qual t’ajuda a calcular si et pot ajudar a pagar les teves factures. En aquesta pàgina també podem trobar casos de gent que, gràcies a aquest servei, ha reformat el seu pis, pot anar pagant la hipoteca, conèixer gent de tot el món i molts casos més.

Un exemple d’aquests casos és el següent:

Dejé mi trabajo hace 18 meses y decidí convertirme en reflexólogo. Durante ese periodo de transición, Airbnb me ayudó financieramente. Todos los meses, podía pagar la mitad de la hipoteca y sacar un dinero extra para cenar fuera o ir de compras. Lo llamo “usar mi cartera de Airbnb”. No sólo eso, todos nuestros huéspedes han sido increíbles. Algunos incluso nos han regalado cosas, botellas de vino, cajas de bombones, o incluso invitaciones para que les visitemos en sus países.

El servei ha tingut un gran creixement des del seu inici al 2008. Per veure-ho amb més detall podeu veure un infogràfic en anglès que explica les dades del servei:

infogràfic Airbnb

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *