Preparant el cap de setmana a París

Escrit per | Última actualització: 8 maig 2013

Aquest cap de setmana marxem a París i com no tindrem molt de temps ja hem planejat la nostra estada.
Entre tota la informació que hem trobat, creiem que la que us donarem a continuació us pot ser útil si aneu a la capital francesa.

Notre Dame des del Sena

Reservar l’entrada a la Torre Eiffel per internet

En el nostre cas volem pujar al tercer pis i per un error informàtic aquest mes no està disponible. Per sort hem anat a la oficina de Turismo de Francia que hi ha a Barcelona (Carrer Fontanella, 21-23 4º 3ª) i ens han dit que podem reservar per pujar al segon pis i després al segon pis hi ha taquilles on abonant la diferència pots agafar l’entrada pel tercer pis. D’aquesta manera ens estalviarem les cues de comprar l’entrada allà. Podeu comprar-la en aquesta pàgina.

Menors de 25 anys

Si encara sou menors de 25 anys i de l’unió econòmica europea l’entrada a alguns dels museuscom el Museu del Louvre o el Museu d’Orsay i a alguns monuments, com per exemple l’Arc de Triomf o Notre Dame és gratuïta. Així que heu de fer comptes i mirar si us surt a compte o no les targetes de descomptes de la Ciutat com el Paris Visite o el Museum Pass.

Ticket Jeunes Week-end

Respecte el Transport si sou menors de 26 anys i aneu a passar un cap de setmana podeu agafar un ticket anomenat Ticket Jeunes Week-end que t’ofereix la possibilitat de fer tants viatges com vulguis durant un dia a un preu molt assequible. Heu de tenir en compte que com el seu nom indica només és vàlids els cap de setmana i també els festius.

Creuer pel Sena

Si voleu fer un creuer pel Sena us recomano que ho compreu a la botiga online o a la física que tenen Turismo de Francia a Barcelona o Madrid ja que us sortirà més barat. En el nostre cas en comptes de 12€ ens ha costat 8€ i no té ni dia ni hora assignada així que pots anar en el moment que millor et vagi.

Crec que no em deixo cap consell més, ja us explicarem la setmana que ve com ha anat tot.

Fotografies

Notre Dame Cathedral | echiner1 a flickr

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Si t’agrada el nostre contingut i vols rebre una newsletter mensual gratuïta amb les novetats del blog, recomanacions i contingut exclusiu deixa’ns el teu correu.

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *