Torre Eiffel: Veure París de nit sense fer cua

Escrit per | Última actualització: 14 novembre 2016

Quan penses en París la imatge que et ve al cap és la Torre Eiffel. És el símbol de la capital francesa. El típic souvenir que tots hem tingut algun cop a casa. A l’entrada d’avui veurem per què és tan famosa i que és el que més ens va agradar quan la vem visitar. 

Torre Eiffel de París
Torre Eiffel de París

Gustave Eiffel i la Torre Eiffel

El nom d’aquesta torre metàl·lica de 357 metres d’alçada ve del cognom del seu enginyer, Gustave Eiffel. És conegut per la Torre Eiffel, però també va fer un pont no tant conegut a la ciutat de Girona, i a part d’altres obres ens sorprèn que fos qui fes l’estructura interna de l’estàtua de la llibertat de Nova York.

Fotografia de Gustave Eiffel
Fotografia de Gustave Eiffel

El projecte es va realitzar per l’exposició universal de 1899 a París, sent l’edifici més alt del món fins a 1930, quan va ser construït el gratacels Chrysler de Nova York.

Fins als anys 60 no va tenir gaire èxit, però poc a poc es va anar estenent el turisme internacional fins arribar a avui en dia que rep 6 milions de visites a l’any.

Havíem sentit que aquesta torre va ser oferida a Barcelona per la seva Exposició Universal, però investigant una mica hem llegit que es tracta d’una llegenda urbana.

Torre Eiffel des del Sena

Una de les activitats que vem fer quan vem estar a París va ser una ruta en vaixell pel riu Sena. El creuer era una volta pels principals atractius turístics. Vem començar el creuer de dia i a l’arribar a la Torre Eiffel ja s’havia fet de nit i ja estava il·luminada, arribem en bona hora!

Torre Eiffel des del riu Sena
Torre Eiffel des del riu Sena

Visita a la Torre Eiffel de nit

Per pujar a la torre vem optar per comprar l’entrada a una hora que ja fos fosc. Vem comprar l’entrada previàment per internet per estalviar-nos cues, i la veritat és que va valdre la pena.

La torre està dividida en tres pisos, així que vem jugar amb les diferentes alçades per fer-nos fotos. Al primer pis hi ha un restaruant, però no volem ni saber els preus per sopar-hi. París ja és una ciutat cara de per si, com per sopar a 95 metres d’alçada. Segur que et claven!

Torre Eiffel des del primer pis
Torre Eiffel des del primer pis

Va ser al pujar al pis més alt de la Torre Eiffel quan vem acabar d’entendre per que es coneix París com La Ciutat de la Llum. Tot i estar a 300 metres no veus el final de la ciutat i els milers de llums de les cases i cotxes minúsculs donen claror a la foscor de la nit. El David com sempre va patir del seu vertigen, però tot i així li va encantar. Era el seu segon cop a París i l’altre es va quedar amb les ganes de pujar-hi…

Vista de París des del 3er pis de la Torre Eiffel
Vista de París des del 3er pis de la Torre Eiffel

Comprar entrades a la Torre Eiffel sense fer cua

Per evitar-vos fer cua per aconseguir la vostra entrada per a la Torre Eiffel, el millor és comprar l’entrada prèviament per internet. Podeu comprar-la en el següent enllaç.

Comprar l'entrada de la Torre Eiffel sense cua: Vista de París
Comprar l’entrada de la Torre Eiffel sense cua: Vista de París

Recomanen portar impreses les entrades o simplement amb el mòbil ensenyant el codi de barres que t’envien després de la compra.

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *