Escapada d’un cap de setmana a París – Segona Part

Escrit per | Última actualització: 17 agost 2016

Aquesta entrada és la segona part de la nostra Escapada a París d’un cap de setmana. Podeu llegir la primera part aquí.

Un cap de setmana a París és molt poc temps, però si ho portes ben planejat i no t’importa caminar molt, pots aconseguir veure el més important. O almenys nosaltres vem poder veure el que vem considerar més important. Òbviament en un viatge d’aquest tipus no et pots ni plantejar entrar al Louvre o altres museus, ni visitar Versalles o Disneyland. Per aquesta raó, no descartem un futur viatge d’una setmaneta o així a la capital de França per poder veure el que no hem tingut temps i a part gaudir de caminar sense rumb fix pels carrers de París tal i com ens agrada fer pel centre de Barcelona.

Una de les coses que més ens van sorprendre va ser que la gent és molt esportista, anéssim per on anéssim ens trobàvem gent fent footing inclús als Camps Elisis, on vem veure un grup d’unes 20 o 30 persones amb un entrenador que els hi marcava el ritme.

Funicular de Montmatre

Si teniu pensat anar a Montmatre, molta gent desconeix que hi ha un funicular que t’estalvia haver de pujar caminant. Aquest es troba a l’esquerra de les escales que hi ha a la part davantera del Sagrat Cor. El bitllet és el mateix que el de metro, que com a Barcelona està tot integrat.

Escapada d'un cap de setmana a París - Montmatre
Escapada d’un cap de setmana a París – Montmatre

Creuer pel Sena

També vem agafar un creuer pel Sena, que si ho compraves per internet només costava 8€. Aquest fa un recorregut mostrant els principals monument des d’un altre punt de vista. És cobert, per tant no patiu si plou o fa molt de fred.

Escapada d'un cap de setmana a París - Montmatre
Escapada d’un cap de setmana a París – Montmatre

Hem publicat un anàlisi detallat de la nostra estada a l’Hotel Choiseul Opera, per si algú té pensat viatjar París creiem que li pot ser útil.

Segueix-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rercordeu que, si voleu estar al dia de les nostres publicacions, us podeu subscriure la nostra newsletter. Només us enviarem un correu al mes amb les novetats del blog i informació que trobem rellevant.

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *