Escapada a Paris un cap de setmana – Primera part

Escrit per | Última actualització: 17 agost 2016

Ja som un altre cop a Barcelona, després d’un viatge express a Paris. “Per sort” vam volar amb Ryanair i no amb Spanair ja que només arribar a Paris ens vam assabentar del seu tancament inesperat i de tota la gent afectada als aeroports. Esperem que la gent que ha patit o està patint aquest problema pugui solucionar-ho el més aviat possible.

Hotel molt cèntric a Paris

El primer que vem fer al arribar a la ciutat va ser anar a deixar les maletes a l’Hotel Choiseul Opera. Vem escollir aquest hotel ja que vam llegir als comentaris que tenia una localització excel·lent i el preu era molt assequible tractant-se de Paris. Realment la localització era molt bona, més del que ens esperàvem. A 5 minuts caminant del Louvre i a 2 de l’Opera.

Escapada a Paris un cap de setmana: Museu Louvre
Escapada a Paris un cap de setmana: Museu Louvre

Transport públic

Pensàvem que per veure Paris hauríem d’anar en transport públic a la majoria de llocs, així que, com ja vam comentar fa uns dies en un post amb consells sobre Paris, vem comprar un bitllet que per 3,5€ podies fer tots els viatges que volguessis en un dia. La veritat és que va ser una bona troballa, però que al final no ens va sortir tant a compte com esperàvem perquè vem anar caminant a la majoria de llocs.

Sorprenentment, tot i ser una època en que fa molt fred i no es típic viatjar, estava ple de turistes. Les cues de la torre Eiffel per la nit eren llarguíssimes, sort que portàvem els tickets comprats online.

Escapada a Paris un cap de setmana: Torre Eiffel
Escapada a Paris un cap de setmana: Torre Eiffel

Per últim comentar que menjar a Paris és car, realment car. Vam veure menús de fins a 60€, hamburgueses per 14€, etc. No ens esperàvem que pogués ser tant car.

Segueix-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rercordeu que, si voleu estar al dia de les nostres publicacions, us podeu subscriure la nostra newsletter. Només us enviarem un correu al mes amb les novetats del blog i informació que trobem rellevant.

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *