Ja som un altre cop a Barcelona, després d’un viatge express a Paris. “Per sort” vam volar amb Ryanair i no amb Spanair ja que només arribar a Paris ens vam assabentar del seu tancament inesperat i de tota la gent afectada als aeroports. Esperem que la gent que ha patit o està patint aquest problema pugui solucionar-ho el més aviat possible.

Hotel molt cèntric a Paris

El primer que vem fer al arribar a la ciutat va ser anar a deixar les maletes a l’Hotel Choiseul Opera. Vem escollir aquest hotel ja que vam llegir als comentaris que tenia una localització excel·lent i el preu era molt assequible tractant-se de Paris. Realment la localització era molt bona, més del que ens esperàvem. A 5 minuts caminant del Louvre i a 2 de l’Opera.

Escapada a Paris un cap de setmana: Museu Louvre

Escapada a Paris un cap de setmana: Museu Louvre

Transport públic

Pensàvem que per veure Paris hauríem d’anar en transport públic a la majoria de llocs, així que, com ja vam comentar fa uns dies en un post amb consells sobre Paris, vem comprar un bitllet que per 3,5€ podies fer tots els viatges que volguessis en un dia. La veritat és que va ser una bona troballa, però que al final no ens va sortir tant a compte com esperàvem perquè vem anar caminant a la majoria de llocs.

Sorprenentment, tot i ser una època en que fa molt fred i no es típic viatjar, estava ple de turistes. Les cues de la torre Eiffel per la nit eren llarguíssimes, sort que portàvem els tickets comprats online.

Escapada a Paris un cap de setmana: Torre Eiffel

Escapada a Paris un cap de setmana: Torre Eiffel

Per últim comentar que menjar a Paris és car, realment car. Vam veure menús de fins a 60€, hamburgueses per 14€, etc. No ens esperàvem que pogués ser tant car.