Al tractar-se d’una estada d’un sol cap de setmana, buscàvem un allotjament que estigués el més cèntric possible. Estem acostumats a viatjar d’albergs així que tampoc vem tindre molt en compte la categoria del hotel, i menys sent París, on pots trobar hotel a preus astronòmics. La nostra intenció era buscar un alberg, però veient com estaven els preus i la seva localització vem veure que no valia la pena ja que per una miqueta més podíem tenir més comoditats.

Estada

Per les fotografies que havíem vist pensàvem que ens allotjaríem a la part antiga de l’hotel, ja que eren les habitacions més barates que vem trobar, però per la nostra sorpresa vem tenir una habitació totalment reformada, amb decoració molt moderna i molt confortable.

Habitació Hotel Choiseul Opera Paris

Localització

És el punt més fort de l’Hotel Choiseul Opera. El vem agafar sobretot per que els comentaris deien que la localització era immillorable, i així era. Està entre l’Opera i el Louvre, molt proper a tres parades de metro, Opera, Pyramides i Madeleine. La de Museu del Louvre no queda gaire lluny tampoc, en 10 minuts caminant s’hi arriba fàcilment. Un total de sis línies amb les que arribar a gairebé qualsevol punt de la ciutat.

Serveis

Un dels avantatges de viatjar a un hotel és que ens evitem haver de portar tovalloles. L’hotel tenia connexió WiFi gratuïta pels clients. El servei de calefacció era molt bo, tot i fer molt de fred a fora, a la nit vem passar fins i tot calor.

Bany Hotel Choiseul Opera Paris

L’ascensor és antic i petit, així que si es porten maletes grans s’hauran de fer múltiples viatges. Com només teníem contractat l’allotjament no podem donar la nostra opinió de l’esmorzar, però si no voleu agafar esmorzar a dos carrers hi ha Starbucks, McCafè i una cafeteria Paul.

Personal

Vem rebre molt bon tracte de part de la gent de l’hotel, que no ens van posar cap problema per parlar-li’s en anglès ni per deixar les maletes l’últim dia a les taquilles.

Valoració final

En general la nostra valoració de l’Hotel Choiseul Opera és d’un 9.5 sobre 10. L’única pega que té és que és un carrer on hi ha bars musicals, i per la nit se sentia música. Tot i així, no molestava com per a no poder dormir. Quan tornem a París no dubtarem en tornar-hi.

Pàgina oficial | Hotel Choiseul Opera