Equipatge de mà – Qui som?

Des que vam començar al 2011 Equipatge de mà ha anat evolucionant al llarg dels anys. El blog el vem començar sent dos, el David i la Laura, una parella que ens encanta viatjar i descobrir les meravelles que tenim a prop de casa. 

Viatjàvem sempre amb maleta de mà, (d’aquí el nom del nostre blog) i agafant vols a hores intempestives per tal d’estalviar-nos una mica de diners i poder gaudir més temps del nostre destí. 

Excursions des Ciutat de l'Cap - Camps Bay i els 12 Apòstols

Amb l’arribada de la petita això va canviar. Els viatges i les escapades van seguir, fins que la pandèmia ens ho va permetre. Però ja no portàvem només equipatge de mà, ni agafàvem vols a hores intempestives. Amb nens es pot viatjar, és clar que sí! Però has de tenir en compte que ja no pots portar el ritme que portaves abans. Ara hi ha una personeta que té unes necessitats i unes rutines que són importants de mantenir. 

Consells per visitar París amb un nadó

La nova manera de viatjar ens ha fet gaudir els viatges d’una altra manera. Apreciar coses a les que abans potser no els donàvem tant valor. Per exemple, veure com els petits descobreixen el món. No, no ens referim a edificis o museus, sinó coses tan simples com veure un nou insecte, algú cantant al carrer o la il·lusió de dormir en una cabana enmig de bosc. Veure la seva cara al descobrir aquest tipus de coses és una cosa que aporta moltíssim més a veure tot el que tenies planificat. 

Actualment Equipatge de mà som una família que compartim les nostres experiències a través del blog per poder ajudar a altres famílies a organitzar les seves escapades i viatges.

A part de l’blog també escrivim una newsletter mensual amb contingut exclusiu i que creiem pot ser interessant per a altres famílies. Et pots subscriure aquí. 

També podreu trobar-nos a Instagram i en Youtube.