Equipatge de mà – Qui som?

Equipatge de mà som el David i la Laura, un informàtic i una biòloga de Barcelona. Professionalment som de camps totalment diferents però compartim dues passions: descobrir nous racons de Barcelona i conèixer altres ciutats i cultures.

Al London Eye de Londres
Al London Eye de Londres

La idea d’escriure sobre la nostra ciutat i llocs que hem visitat ve de fa molt temps, però fins a finals de 2011 no ens vem decidir a fer un blog. En ell, volem compartir les nostres experiències, consells i curiositats sobre tot el relacionat amb viatges. El nom del nostre blog defineix molt bé la nostra manera de viatjar fins ara: viatges low-cost i no molt llargs (ni en distància, ni en duració). De moment és l’únic que ens podem permetre però esperem, amb el temps, fer viatges més llargs.

Nosaltres al Colosseu romà
Nosaltres al Colosseu romà

Destins als que hem estat

El nostre blog va començar poc després del nostre viatge a Ámsterdam, ja que per aquest viatge ens va ser molt útil l’opinió d’altres bloggers. Des de llavors la llista de destins als que hem estat no ha deixat de crèixer, tot i que potser no al ritme que ens hagués agradat… Podeu veure tots els destins què hem estat i n’hem parlat al blog al següent mapa:

Barcelona i Catalunya, molt importants per Equipatge de mà

A part de publicar sobre els nostres viatges també publiquem entrades sobre el que trobem de la nostra ciutat, Barcelona. Tractem Barcelona com un destí més, però al viure-hi tenim molt més contingut que d’altres indrets. De totes les ciutats que hem vist, Barcelona segueix sent la nostra preferida.

Nosaltres als Búnkers del Carmel
Nosaltres als Búnkers del Carmel

També trobareu informació de destins que tenim més propers. És per això que trobareu bastant informació d’indrets de Catalunya. Categories com Paisatges de Catalunya demostren que ens apassiona tot tipus de viatge, tant sigui a pocs o molts quilòmetres de casa.

Nosaltres a la Vall de Núria
Nosaltres a la Vall de Núria

Equipatge de mà a les xarxes socials

Al blog escrivim sobre els nostre destins, però també podeu veure tot el que trobem sobre viatges a les nostres xarxes socials:

Twitter
Facebook
Instagram

Si sou una Oficina de Turisme o voleu col·laborar amb nosaltres ens podeu contactar a equipatgedema(a)gmail.com, i us enviarem el nostre Press Kit o la informació que volgueu.