Ens ajudes?

Per què que ajudar-vos?

Crear contingut pel nostre blog requereix temps. Un temps que estem encantats de dedicar-li encara que de vegades costi. No ens dediquem professionalment a això i després de treballar tota la setmana de vegades costa trobar hores per posar-se davant de l’ordinador a escriure, editar vídeos, fotos… Però fem contingut perquè ens agrada pensar que podem ser útils a altres persones i inspirar noves aventures.

Si t’agrada el contingut del nostre blog i t’ajuda a planificar els teus viatges i escapades t’animem a que ens ajudis a seguir creixent.

Com puc ajudar?

Doncs no hi ha només una manera d’ajudar-nos, així que pots ajudar-nos com més t’agradi.

Link d’afiliat

Què és un link d’afiliat?

Bàsicament un link d’afiliat és aquell amb el qual l’empresa que ven un producte, activitat, excursió… sap qui li envia a aquest potencial comprador. El vinc de part de “fulanito” de tota la vida.

Què suposa per mi comprar o reservar a través dels vostres links d’afiliats?

Res! Trobaràs els mateixos preus que si vas directament.

I vosaltres, què guanyeu?

Si reserves o compres a través dels nostres links l’empresa ens dóna una petita comissió de la venda. Però com hem comentat a tu no et suposa un increment de preu. Amb aquestes petites comissions podem mantenir el servidor, costejar el domini…

De quines empreses teniu links afiliats?

Tenim links afiliats d’empreses en les que nosaltres confiem quan planifiquem els nostres viatges i creiem que donen un bon servei. Actualment són Booking, Civitatis i GetyourGuide. També tenim algun link d’afiliat d’Amazon que posem quan us recomanem algun llibre, material fotogràfic…

M’heu convençut!, vull ajudar-vos amb els links d’afiliats

Si no has trobat el link d’afiliat a l’entrada que estaves llegint aquí et deixem els links d’afiliats de les diferents empreses en què nosaltres confiem:

Booking
Fa anys que nosaltres confiem en Booking per buscar els allotjaments  dels nostres viatges i escapades. A part de poder reservar diferents allotjaments també ofereix altres serveis com a cercador de vols i lloguer de cotxes. De moment aquests dos últims serveis no els hem fet servir, només l’hem utilitzat per reservar allotjaments.

Utilitza aquest enllaç per començar la teva reserva a Booking

Civitatis
Des de que vem conèixer Civitatis confiem en aquesta plataforma per reservar entrades, visites i tours en castellà. També ofereixen trasllats, activitats, etc. Podeu consultar a la web de Civitatis tot el que ofereixen de la destinació que teniu en ment.

Utilitza aquest enllaç per començar la teva reserva a Civitatis

GetYourGuide
Si no trobem el que estem buscant a Civitatis el busquem a GetYourGuide. Segons la destinació trobareu més activitats, trasllats, tours en aquesta plataforma.

Utilitza aquest enllaç per començar la teva reserva a GetYourGuide

Amazon
Què us podem dir que no sapigueu d’aquesta web? Nosaltres comprem a Amazon quan no trobem el que volem a les botigues del nostre barri.

Utilitza aquest enllaç per fer la teva compra a Amazon

Deixa un comentari al blog

Si tens algun dubte sobre el que hem escrit, creus que alguna cosa no és correcte o simplement t’ha estat útil el que has llegit deixa’ns un comentari. No et suposarà molt de temps i per a nosaltres significa molt.

Comparteix el nostre contingut amb amics i/o coneguts

El boca a boca és la millor publicitat que podem tenir. Encara estem al·lucinant quan a una companya de treball de Laura en una oficina de turisme li van recomanar el nostre blog per fer una ruta per la ciutat. ¡Aquestes coses no tenen preu!

Pots compartir a les xarxes socials o per Whatsapp als icones de colors que trobaràs a cada entrada.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Si no et vols perdre cap publicació del blog el millor que pots fer és subscriure’t a la nostra newsletter. Cada mes dediquem unes quantes hores a escriure i pensar contingut exclusiu per a aquest mail que t’enviarem mensualment. No hi ha major recompensa que veure que cada vegada som més.

Subscriu-te al nostre canal de Youtube

Si no et vols perdre cap dels nostres vídeos el millor que pots fer és subscriure’t al nostre canal de Youtube. Per si no ho saps, hi ha una opció que si l’actives t’avisarà cada vegada que publiquem un nou vídeo. Només has d’activar l’opció “Totes” a la campaneta al costat del botó de subscripció.

A Youtube també pots deixar-nos comentaris o likes al vídeo. Estarem encantats de saber què et semblen els nostres vídeos!

Segueix a través de les xarxes socials i interactua amb nosaltres

Hem d’admetre que nosaltres som els primers que no som molt actius a les xarxes socials. Els dies tenen les hores que tenen i hem de marcar prioritats. Que el nostre contingut de les xarxes socials arribin als nostres seguidors depèn d’un algoritme que canvia cada 2×3 i és molt frustrant dedicar-li temps i que no arribi.

De tota manera anem pujant les cosetes que creiem interesants a Instagram. Així que t’animem a seguir-nos i a activar les notificacions per a rebre tot el que anem publicant. Igual que al blog, ens pots deixar un comentari amb els teus dubtes o dir-nos el que t’agrada. També et podràs guardar les fotos per no oblidar-te de fer aquesta escapada que tant t’ha agradat.