Com anar de l’aeroport a Barcelona: El Prat, Reus i Girona

Per anar a la ciutat de Barcelona tenim tres opcions d’aeroports: Barcelona – El Prat, Girona i Reus.

Com anar a Barcelona des de l’aeroport de Barcelona – El Prat

La ciutat de Barcelona té l’aeroport de Barcelona – El Prat a uns 15-20 km del centre de la ciutat i es pot arribar en bus o en tren.

Com anar de l'aeroport a Barcelona: Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona
Com anar de l’aeroport a Barcelona: Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona

Metro: Fa uns mesos van obrir el tram de la línia 9 que va de la Terminal 1 de l’aeroport a Zona Universitària, passant per la Terminal 2. Aquesta línia prometia molt però és bastant lenta (potser pel nombre de parades), no arriba al centre de Barcelona i si vas a l’aeroport has de pagar més. Per tot això no la recomanem.

Bus: Hi ha diferents opcions. L’Aerobus T1i T2 passen cada 5 minuts i acaben a plaça Catalunya. Nosaltres no som partidaris d’agafar aquests busos perquè el cost del bitllet és més elevat que el del busos normals o el del tren. Si voleu anar en bus, podeu agafar el número 46 que passa tant per la terminal 1 com la 2 i acaba a plaça Espanya.
Si arribeu tard el bus número 46 ja no passarà, així que haureu d’optar pels Nit bus si no voleu pagar el preu de l’Aerobus. Si arribeu a la T1podeu agafar el N17 i si arribeu a la T2 el N16 que acaben a plaça Catalunya.

Tren: Tot i que sempre diem que preferim agafar el tren que els busos, quan parlem de Renfe és una altra història. Tot i així és una bona opció si aneu amb temps o si teniu sort i són puntuals. La línia R2 s’agafa a la terminal 2 de l’aeroport. Per arribar-hi des de la T1 podeu agafar un bus llançadora gratuït. El tren té diverses parades a la ciutat de Barcelona com Sants, Passeig de Gràcia, Clot o Sant Andreu.

Com anar de l'aeroport a Barcelona: Aeroport del Prat
Com anar de l’aeroport a Barcelona: Aeroport del Prat

Com anar a Barcelona des de l’aeroport de Girona – Costa Brava

L’aeroport de Girona – Costa Brava es troba a uns 100 km de la ciutat comtal però molts turistes l’utilitzen per venir a Barcelona degut a les companyies low-cost que operen en aquest aeroport. Nosaltres hem volat un parell o tres de vegades des d’aquest aeroport pels preus que ofereixen.

Bus: Per arribar a Barcelona des d’aquest aeroport s’ha d’agafar un autocar de la companyia Sagalés que comunica aquest aeroport amb l’estació del Nord de Barcelona. Aquí teníu els horaris.

Com anar a Barcelona des de l’aeroport de Reus

Potser l’aeroport de Reus és el menys utilitzat per arribar a Barcelona, però és una opció tan vàlida com el de Girona.

Bus: El bus número 50 enllaça l’aeroport de Reus amb l’estació de busos i trens de Reus on podreu agafar el transport cap a Barcelona. Nosaltres considerem que els autocars d’Hispano Igualadina és una millor opció ja que l’agafes a l’aeroport i et deixen a Barcelona (Sants o Maria Cristina).

Informació facilitada per l’oficina de premsa de l’aeroport de Barcelona-El Prat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *