L’hotel El Paso és un dels hotels que ens ofereix el parc temàtic Port Aventura i està ambientat en una hisenda del Mèxic colonial.

Entrada a l'Hotel El Paso

Estada

La nostra estada en aquest hotel va ser immillorable. Aquesta estada ens va tocar en un concurs del 3xl.net i a part de l’allotjament teníem entrades per dos dies a Port Aventura amb el Pass Express, per no fer cua, i l’entrada a Costa Caribe.

L’habitació era molt gran, amb llits suficients per acollir una parella amb dos fills.

La decoració i les instal·lacions de l’hotel fa que et sentis com si estiguessis a Mèxic.

Interior de l'Hotel El Paso

Localització

Aquest hotel es troba sortint de Port Aventura o Costa Caribe camí a l’estació de tren.

Serveis

El servei de Buffet lliure per esmorçar del “Restaurante Mérida”ofereix una gran varietat d’aliments, des de cereals, torrades, bacon fins a menjar típic mexicà.

Restaurante Mérida de l'Hotel El Paso

L’hotel compta amb piscina i jacuzzi a l’aire lliure. A la piscina hi ha uns seients submergits i una barra on pots demanar el que vulguis i prendre-t’ho sense sortir de l’aigua.

Piscina de l'Hotel El Paso

Vaixell dins la piscina de l'Hotel El Paso

Jacuzzi a l'Hotel El Paso

Valoració final

En general la nostra valoració de l’Hotel El Paso és un 10 sobre 10. 

Si no ens hagués tocat aquesta estada en un concurs, mai ens haguéssim allotjat en un hotel de Port Aventura degut a la proximitat a Barcelona. Però després d’haver viscut aquesta experiència us ho recomanem. No només pel parc temàtic sinó també perquè la decoració de l’Hotel et fa sentir lluny de l’estrès del dia a dia. És una mena de Resort que tenim aquí al costat, a Tarragona.

Mapa de l'Hotel El Paso

Club Maya a l'Hotel El Paso

Pàgina Oficial | Hotel El Paso