Fa uns dies vem decidir anar a Sant Pol per gaudir de la platja i conèixer una mica més aquest poble de la costa del Maresme.

Quan vem agafar el tren per anar a Sant Pol feia un dia boníssim amb molt de sol, però a l’arribar es va ennuvolar. Així que la idea de banyar-nos i estrenar el nou banyador de The Indian Face del David va quedar ajornada per un altre dia.

Passeig de la platja Les Escaletes

Què veure a Sant Pol?

Com no podíem gaudir de la platja vem anar en busca de la informació turística de Sant Pol perquè ens informessin de què veure a Sant Pol. Ens va costar bastant de trobar perquè no està molt ben indicat i quan arribes a l’Ajuntament enlloc et diu que és allà la informació turística.

Si aneu a Sant Pol, us recomanem que no aneu a la informació turística perquè no saben vendre gens bé el poble. La noia que hi havia ens va dir que era un poble bàsicament de platja, amb una església, l’ermita i un parell de cases modernistes. Li vem preguntar que on eren concretament les cases modernistes i no ens ho va saber dir, simplement ens va marcar el carrer (el principal del poble) i res més. Ja sabíem que era un poble petit, però crec que una altra persona ens l’hagués venut molt més bé.

David en el Ayuntamiento de Sant Pol de Mar

Església de Sant Jaume

L’església de Sant Pol de mar és d’estil gòtic i va ser construïda al segle XVI sobre una capella ja existent. No vem fer fotografies perquè estava en obres quan la vem visitar…

L’ermita de Sant Pau

L’ermita de Sant Pau data del segle XI. Llavors formava part del monestir de Sant Pol del Maresme i actualment és l’única resta que queda d’aquest complex religiós.

Des de l’ermita hi ha unes vistes espectaculars del poble, de la costa del Maresme i de Barcelona. Nosaltres no vem veure Barcelona perquè hi havia boira però els dies que fa bo diuen que es pot veure la muntanya de Montjuïc.

Ermita de Sant Pau

Cases modernistes

Només vem trobar una de les dues cases modernistes que ens va comentar la noia d’informació turística.

Can Planiol, l’única casa modernista que vem veure es troba al carrer Abat Deàs.

Can Planiol

Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda

Es tracta d’un dels restaurants més coneguts de tot Catalunya i és que el fet de tenir tres estrelles Michelín no les pot aconseguir qualsevol. Els seus preus (menú a 150 euros) i la llista d’espera per anar a menjar fan entreveure la fama que ha assolit. Carme Ruscalleda, la cuinera encarregada d’aquest restaurant ha estat guardona amb molts premis els darrers anys.

Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda

A Sant Pol de Mar amb The Indian Face

La idea d’anar a veure Sant Pol va sorgir després que The Indian Face ens enviés un banyador a traves d’una selecció via Blog on Brands. El David n’està molt content, ja que és un banyador còmode i s’eixuga amb molta facilitat. L’únic que no li acaba d’agradar és que té una reixa a l’interior que no és gaire còmode. Però té fàcil solució…

David a la platja de Sant Pol de Mar

Abans d’acabar aquesta entrada volem donar les gràcies tant a Blog on Brands com a The Indian Face per confiar en nosaltres per dur a terme aquesta campanya.

Palmeres a la platja de Sant Pol de Mar

Barca a la platja de Sant Pol de Mar