Localitzacions de pel·lícules – “A tres metros sobre el cielo”

Escrit per | Última actualització: 14 novembre 2015

Aquesta setmana tornem a la nostra sèrie de posts de localitzacions de pel·lícules. Degut a l’estrena de “Tengo ganas de ti” hem pensat en fer un resum de les localitzacions de la primera part de la pel·lícula, “A tres metros sobre el cielo”. Va ser rodada a Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Sant Adrià del Besós, l’Hospitalet de Llobregat, St. Feliu de Guixols, Sta. Cristina d’Aro, Argentona, Teià i Canet de Mar.

La pel·lícula A Tres Metros Sobre el Cielo està basada en un llibre de Federico Moccia. En realitat el llibre passa a Roma, però per la pel·lícula es va decidir utilitzar Catalunya com a localització pel rodatge. Hi ha certes escenes que no tenen molt sentit sabent les localitzacions reals, ja que tant poden estar a Barcelona com a Canet de Mar a l’escena següent, però és el que té el cinema.

A continuació expliquem on estan gravades algunes de les escenes:

Escola de la Babi

Escola Pia Sarrià

Es tracta de l’Escola Pia de Sarrià. Al principi pensàvem que es tractava de fora de Barcelona però després de buscar-ho hem vist que no, que estava al bell mig de Sarrià. És una escola molt gran, i la trobem al carrer Immaculada número 35.

Casa de la Babi

A prop de l’escola, concretament al carrer Doctor Carulla 57 trobem la casa de la Babi. Cal dir que hi ha elements dins la pel·lícula com la cabina del costat d’ella, que sembla agafada d’una ciutat americana i posada al mig de Barcelona.

Competicions de resistència

Les competicions de resistència es fan al mirador de Torre Baró. Recentment el Castell de Torre Baró ha estat restaurat i es pot visitar gratuïtament.

Edifici al mirador de Torre Baró (Escenari de A Tres Metros Sobre el Cielo)
Edifici al mirador de Torre Baró (Escenari de A Tres Metros Sobre el Cielo)

Discoteca

Sala Razzmatazz

Quan surten de festa van a la sala Razzmatazz, tot i que una mica diferent de com la trobem normalment. Per exemple, l’escenari està cobert amb una lona a menys que hi hagi concert.
La cançó que sona, del grup català Dorian, sí que la podríem escoltar en una nit qualsevol a la sala Razzmatazz.

Jutjats

On es jutja a en Hache és l’edifici central de correus, al final de la Via Laietana. Es tracta d’un edifici catalogat en el Patrimoni històric artístic de la ciutat de Barcelona i data de l’any 1929. Si teniu l’ocasió entreu-hi ja que per dins és molt bonic.

Edifici de correus de Barcelona
Edifici de correus de Barcelona
Edifici de correus de Barcelona
Edifici de correus de Barcelona

Carreres de motos

Port de mercancies de Barcelona

Al port de Barcelona és on realitzen les carreres de motos en diverses seqüències de la pel·lícula.

“Tu y yo a 3 MSC”

Pont de Vallcarca

El pont on l’Hache fa la pintada “Tu y yo a 3 MSC”  és el pont de Vallcarca. Suposem que la pintada l’afegirien després amb postproducció ja que no crec que els deixessin pintar el pont.

També surt el Parc de la Ciutadella quan la Babi i la seva amiga van a fer exercici, tot i que veient on està la seva casa en realitat li quedaria bastant lluny. Però com hem dit abans, aquesta és la màgia del cinema.

Fotografies

Escola Pia Sarria | Pere prlpz a Viquipèdia
Contenedores | Tupolev und seine Kamera a Flickr
Pont de Vallcarca | Pere López a Viquipèdia

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *