A la ciutat de Barcelona també trobem exposicions gratuïtes. Aquí et deixem a les que hem estat fa poc.

Palau de la Virreina

El palau de la Virreina es troba a la Rambla i compta amb dues sales d’exposicions: una a la planta de carrer i una altra al primer pis.

Exposicions gratis a Barcelona: Palau de la Virreina

Exposicions gratis a Barcelona: Palau de la Virreina

Pots veure les exposicions actuals a la seva web i els horaris en aquest enllaç.

Palau Robert

Exposicions gratis a Barcelona: Palau Robert

Exposicions gratis a Barcelona: Palau Robert

Al encreuament de Diagonal amb Passeig de Gràcia trobem el Palau Robert on també s’hi alberguen exposicions temporals. De moment les que hem visitat nosaltres ens han agradat molt. Van canviant cada tres messos així que millor mireu quines són les que hi ha actualment a la seva pàgina web. En aquest enllaç pots consultar els horaris.

Exposicions gratis a Barcelona: Interior del Palau Robert

Exposicions gratis a Barcelona: Interior del Palau Robert

Arxiu fotogràfic de Barcelona

L’arxiu fotogràfic de Barcelona el trobem a la Plaça de Pons i Clerch, al cor del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Al mateix edifici que el museu de la xocolata però a la segona planta.

A l’arxiu trobem fotografies de la ciutat de Barcelona essencialment de grans esdeveniments com l’Exposició del 1888, la reforma de la Via Laietana, l’Exposició Internacional de 1929 o els Jocs Olímpics de Barcelona.

Està oberta de dilluns a dissabte i aquí pots consultar els horaris.

Arts Santa Mònica

L’arts Santa Mònica el trobem a la Rambla de Santa Mònica, al final de la Rambla de Barcelona. Molt a prop de l’estàtua de colom trobem aquesta sala d’exposicions, en el que podem entrar de manera gratuïta.

Nosaltres hi vem estar no fa molt i no és gaire gran però tot i així pot ser que l’exposició que hi trobis t’interesi. La que vem veure nosaltres tractava de Nova York i Roma, comparant l’arquitectura moderna amb la romana amb fotografies dels dos llocs.

A la seva pàgina pots consultar els horaris.

Exposicions gratis a Barcelona: Arts Santa Mònica

Exposicions gratis a Barcelona: Arts Santa Mònica

Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona

A l’antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats, a Sant Andreu, trobem el Centre d’Art Contemporani de Barcelona. Trobaràs exposicions temporals d’arts visuals, en aquest enllaç pots consultar quina exposició hi ha en aquest moment.

Està obert de dimarts a diumenge i aquí pots consultar els horaris.

Sala Ciutat

A la Sala Ciutat trobareu exposicions que posen en relleu trets singulars de la ciutat de Barcelona.

En aquest enllaç trobaràs les exposicions que hi ha en aquest moment i els horaris.

Mobile World Centre

A la Plaça de Catalunya, cantonada Portal de l’Àngel, trobem el Mobile World Center. En aquest espai de tres plantes, a part d’una botiga d’una coneguda marca de telèfons també trobem exposicions temporals i una exposició permanent que combinen l’àmbit tecnològic amb l’art, música i altres temàtiques. Aquestes exposicions són gratuites tots els dies i les podeu consultar a la seva web.

Exposicions gratis a Barcelona: Mobile World Centre

Exposicions gratis a Barcelona: Mobile World Centre

CaixaFòrum

Exposicions gratis a Barcelona: Exposició temporal de Pixar al CaixaFòrum

Exposicions gratis a Barcelona: Exposició temporal de Pixar al CaixaFòrum

Al CaixaFòrum de Barcelona trobem exposicions d’art antic, modern i contemporani. A part de les exposicions, també podeu gaudir de l’edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Puig i Cadafalch.

El CaixaFòrum només és gratuït si ets client de La Caixa. A més per ser client, no haureu de fer cua per treure l’entrada. Podeu anar directament a l’exposició que volgueu visitar i presentar la targeta de La Caixa.

Aquesta entrada es va actualitzant a mesura que trobem noves coses a fer gratis a barcelona. Si no et vols perdre cap subscriu-te per correu i t’avisarem quan es publiqui una entrada nova. Prometem no enviar spam!