Esperit nadalenc al centre de Barcelona

Escrit per | Última actualització: 29 desembre 2012

Ben sabut és que les festes nadalenques són símbol de consumisme i segons diuen, Barcelona és la millor botiga del món. El que ha dut a terme aquest any per tal de potenciar les compres nadalenques al centre de Barcelona ha sigut decorar la Plaça Catalunya amb un arbre de nadal, diversos arbres creats per llums de colors i per una pista de gel que ocupa tot el centre de la plaça.

L’arbre de Nadal

Arbre de Nadal Plaça Catalunya

La sensació que em dóna és que amb aquest arbre han intentat acostar-se a la manera de celebrar el Nadal que tenen ciutats grans com ara Nova York. Allà hi posen grans arbres al centre de la ciutat durant aquestes festes.

Cal dir que amb totes les llums que es posen als carrers cada any aconsegueixen si més no, transmetre aquest esperit nadalenc a la població de Barcelona.

Carrers Barcelona Nadal

La pista de gel

Pista de gel de Plaça Catalunya

Tot i que s’ha comentat que era la més gran d’Europa s’ha de dir que no és veritat i que a Austria n’hi ha una de molt més gran. La de plaça Catalunya medeix 1200 m2 i la d’Àustria en té 7000 i és molt més econòmica. Aquí els preus són de 6€ cada mitja hora o 8€ una hora i la de Wiener Eistraum val 12€ i hi pots passar tot el dia.

També ha provocat queixes per estar muntada per una empresa privada i ocupar un espai públic, però la meva opinió és que no ens molesta a ningú i hi ha molts més establiments i fires privades que ocupen espai públic i ningú es queixa.

Voldríem aprofitar des del blog per desitjar-vos a tots els lectors i lectores unes molt bones festes, tant sigui viatjant com quedant-vos a casa amb la familia.

Segueix-nos a Youtube i Instagram. Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rercordeu que, si voleu estar al dia de les nostres publicacions, us podeu subscriure la nostra newsletter. Només us enviarem un correu al mes amb les novetats del blog i informació que trobem rellevant.

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *