Tastant la cultura japonesa i xinesa a la capital d’Europa

Escrit per | Última actualització: 22 juliol 2013

Fa uns anys quan vaig estar a Brussel·les vaig tenir l’oportunitat d’anar al Musées d’Extrême-Orient. La veritat és que al museu en sí no vaig entrar, ja que era un viatge organitzat i no entrava als plans. Però vaig poder estar fent voltes pel recinte i em vaig sentir com si ja no fos a Brussel·les, ni a Europa. Em vaig sentir com si estigués molt lluny, al Japó.

Si aneu amb temps, per 4€, podeu entrar al museu. A més a més si aneu a principis de mes, teniu en compte que el primer dimecres, a partir de la una del migdia, l’entrada és gratuïta.

Aquí us deixo unes fotografies per què us en feu una idea.

Torre Japonesa

Torre Japonesa Brussel·les

Torre Japonesa Brussel·les

Pabelló de Xina

Pabelló de Xina de Brussel·les

Pabelló de Xina de Brussel·les

Si aneu a Brussel·les, us recomano que ho visiteu. Està molt a prop de l’Atomium i és una experiència molt bona. Almenys per mi ho va ser.

Fotografies
webmasternic7918

 

Si trobes útil aquesta entrada i vols rebre contingut exclusiu et pots subscriure gratuïtament a la nostra newsletter mensual. També pots seguir-nos a Youtube i Instagram. Alguns enllaços de les nostres entrades són d'afiliats. Si vols saber què significa t'ho expliquem aquí.

Abans que marxis!

Escrivim una newsletter un cop al mes amb coses que fem en familia, que ens agraden i que crèiem poden ser útils. Si t'ha agradat aquest article, uneix-te als més de 1.ooo suscriptors que ja la reben. Prometem no enviar spam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *