On menjar a Munic: la millor gastronomia bàvara

Escrit per

La gastronomia bàvara és per nosaltres, i sense cap dubte, un dels plats forts de Munic. Així que si esteu pensant anar a la capital de Baviera, us recomanem que proveu el menjar típic.

Un dels propòsits que vem fer aquest any era provar menjar típic d’allà on anéssim, així que cada dia vem provar un plat diferent. Alguns ens van agradar molt i d’altres no tant.

On menjar a Munic: Sopant al Ratskeller
On menjar a Munic: Sopant al Ratskeller

A continuació us expliquem en què consistien i on els vem provar:

Käsespätzle

On menjar a Munic: Sopant Käsespätzle al Ratskeller
On menjar a Munic: Sopant Käsespätzle al Ratskeller

Amb diferència, el Käsespätzle va ser el plat dels que vem provar que més ens va agradar. És un plat de pasta amb formatge alpí i ceba. Com podreu veure no és un plat gaire complicat, però el seu sabor ens va captivar als dos. Tenim pendent de fer aquest plat a casa, no pot ser tan complicat!

Restaurant on ho vem provar: Ratskeller.

Weinstuben Schnitzel

On menjar a Munic: Weinstuben Schnitzel al Ratskeller
On menjar a Munic: Weinstuben Schnitzel al Ratskeller

Aquest plat ens ho havien recomanat uns coneguts que viuen allà. Tot i ser un plat molt senzill, és carn rebossada, estava boníssim!

Restaurant on ho vem provar: Ratskeller.

Obatzada

Gastronomia bàvara a Munic: Obatzada
Gastronomia bàvara a Munic: Obatzada

L’Obatzada és una tapa típica de Baviera que consisteix en una barreja de formatges, normalment Camembert amb pimentó dolç i ceba. Es menja amb pa o pretzels (les rosquilles típiques).

Abans de marxar vem llegir que depenent d’on el demanessis tenia un sabor o un altre pels formatges utilitzats en la seva elaboració. I és cert! Primer el vem provar a la Weisses Bräuhaus i no ens va agradar, el vem trobar massa fort. Com havíem llegit això, no ens vem donar per vençuts i vem voler donar-li una altra oportunitat a aquest plat. L’Obatzada del Ratskeller ens va agradar molt.

Restaurant on ho vem provar: Ratskeller i Weisses Bräuhaus

Assortiment de salsitxes bàvares

Gastronomia bàvara a Munic: Assortiment de salsitxes bàvares
Gastronomia bàvara a Munic: Assortiment de salsitxes bàvares

Un altre dels plats que vem provar va ser aquest, en el que podíem provar 5 diferents salsitxes bàvares.

Restaurant on ho vem provar: Weisses Bräuhaus

Potser a aquestes alçades de l’entrada us preguntareu: on estan plats típics com el braó de porc o el rostit de porc? Doncs no vem tenir ocasió de provar-los. Només seiem a taula per sopar i un plat d’aquest tipus a aquestes hores era massa fort pels nostres estómacs. Ho tenim pendent per un pròxim viatge a Baviera, quan? Mai se sap.

Informació útil de Munic

I tu, què en penses? Escriu un comentari!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rep al teu correu quan publiquem els relats dels nostres viatges

No compartirem el correu amb ningú i prometem no enviem spam. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Equipatge de mà